Sponsoring

Gamestate is de hoofdsponsor van de Regenboogboot 8.

Geweldig trots zijn wij, wederom, met ‘Gamestate’ als sponsor van de Regenboogboot 2019. Dit fantastische bedrijf maakt door hun financiële bijdrage mede mogelijk dat wij dit jaar weer kunnen varen door de Amsterdamse grachten. Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is. Zin in een leuke middag of avond uit, kijk op de website voor een filiaal bij jou in de buurt, www.gamestate.nl

Gamestate logo

Bavaria

Dankbaar zijn wij ook met onze ‘huisbrouwer’ van de Regenboog, Bavaria. Al jaren levert Bavaria zijn bijdrage aan de Regenboogboot om te zorgen dat wij ook op locatie kunnen genieten van Bavaria.

Gemeente Rotterdam
Al jaren zijn wij blij met een bijdrage van de gemeente Rotterdam aan de Regenboogboot. Deze prachtige gemeente steunt dit iniatief omdat het bijdraagt aan de diversiteit van Rotterdam. Het doel om de Rotterdamse Regenboogboot en de stad Rotterdam te presenteren in Amsterdam.

Ook sponsor worden?

Er is nog ruimte voor sponsor mogelijkheden op de Regenboogboot 8. Mocht u interesse hebben om uw logo door de Amsterdamse grachten te zien varen of op de duizenden publicaties media en tv terug te zien, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina.