Meevaren

De Regenboogboot is uitverkocht, maar er is wel een reservelijst, omdat er misschien nog wat plaatsen vrij gaan komen. De Regenboogboot is er bijna klaar voor, niet alleen het ontwerp en de voorbereidingen op de bouw, maar ook de opvarenden! We zijn heel erg blij en trots dat we bijna alle opvarenden van vorig jaar dit keer opnieuw mogen verwelkomen! Indirect een geweldig compliment!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Patrick Nijenhuis via patrick@regenboog-eindhoven.nl of +31634569724. De all-inclusive boot-arrangementen zijn te koop voor 120,- p/p. Het volgende is daarbij inbegrepen: Busvervoer van Rotterdam/Eindhoven naar Amsterdam, een lunchpakketje voor een kleine bodem (Let op! Ben je een grote eter, neem dan nog wat extra mee!), een beperkt drankassortiment aan boord, waaronder witte wijn, rose, bier, cola, spa blauw. (zolang de voorraad strekt), in geval van regen een wegwerpponcho, gehoorbescherming voor diegene die daar prijs op stelt, een ongevallen verzekering voor iedere opvarende, busvervoer van Amsterdam naar Rotterdam/Eindhoven en natuurlijk een geweldige en onvergetelijke ervaring!

Zorg dus dat je op tijd bent, want zoals gezegd, de lijst is bijna vol en op=echt op, we kunnen de boot niet meer aanpassen!